Германия посреща Сърбия на „Фолксваген Арена“ в една от най-интригуващите приятелски срещи днес (от 21:45 часа). Немците са в тежък период и преживяват смяна на поколенията. В последните си 10 срещи момчетата на Йоги Льов имат едва 4 победи, като в този период са записали още 2 равенства и цели 4 загуби. В Лигата на нациите Маншафта изживява тежко крушение и се намира на последната позиция в своята група със само 2 точки в актива си.

Днешните съперници са се срещали само два пъти през последните години и са си разменили по една победа. За последно двата отбора се срещнаха на Мондиала в ЮАР през 2010, когато „плавите“ постигнаха минимална победа с 1:0 след гол на Милан Йованович.

Победата за немците пък идва през далечната 2008 година в приятелска среща, която завършва 2:1.

Западните ни съседи се представят доста по-впечатляващо от именития си съперник и в последните си 10 срещи възпитаниците на Младен Кръстаич имат записани 6 победи, 2 загуби и 2 равенства. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Особено впечатление в състава на гостите правят Душан Тадич и Александър Митрович. Изключително силен мач за своя Аякс изигра Тадич срещу Реал (Мадрид) и беше с основна заслуга неговият тим да продължи напред към 1/4-финалите на Шампионската лига. Митрович пък се е разписал 10 пъти в английската Висша лига този сезон, а за своя национален отбор има впечатляващите 23 попадения в 46 срещи. 

Четирикратният световен шампион не е за подценяване и неслучайно е фаворит според всички букмейкъри, които очевидно се абстрахират от временната форма на тима. Но Сърбия със сигурност ще има своите шансове и момчетата на Кръстаич вероятно ще се възползват.

Интересен факт е, че Германия запази „суха“ мрежа само в 2 от последните си 14 мача, докато Сърбия се разписа в 5 от последните си 6.

Едно чудесно предложение идва от българския букмейкър Winbet. От компанията са завишили коефициента за пазара в срещата да бъдат отбелязани Общо голове 2 или 3. Доста логичен избор с оглед формата на двата отбора. От начална ставка 1.90 в момента е 2.35!

Промоцията е част от “Super Hot залозите“ на Winbet, които са активни всеки понеделник, сряда и петък на www.winbet.bg