Сърбия загря за визитата си на България в европейска квалификация с обрат с 3:2 срещу Йордания в контролна среща, която се игра на стадион "Дженерали Арена" в австрийската столица Виена.

Сърбите поведоха още в 7-ата минута, когато след центриране от корнер Урош Рачич с глава продължи към Еракович, който отблизо бе точен за 1:0.

През втората част обаче Йордания направи пълен обрат. Първо в 53-тата минута Махмуд Ал Марди бе оставен напълно непокрит в наказателното поле и засече с глава чудесно центриране  за 1:1. След това в 67-ата минута азиатците направиха и пълен обрат. Те организираха многоходова атака на скорост, топката бе подадена за Муса Ал-Тамари, който я засече във вратата за 1:2.

Сърбия изравни резултата в 83-тата минута, когато след центриране от фаул Сергей Милинкович-Савич с глава продължи към Деян Йовелич, който също с глава се разписа за 2:2. Малко след това срещата бе прекъсната за кратко, а двата отбора се прибраха в съблекалните след нахлуване на фенове на терена.

След подновяването на двубоя Сърбия стигна и до победата. В 89-ата минута Филип Младенович центрира остро за Йовелич, който с глава успя да засече топката в мрежата за крайното 3:2.