Втородивизионният сръбски клуб Младост намери необичаен подход в опита си да принуди футболиста Владимир Радивоевич да продължи договора си. Играчът е бил изгонен от хотела на тима, лишен е от полагащата му се безплатна храна и е принуден да тренира в 7:00 часа сутринта и в полунощ.
 
Ръководството на Младост е прибягнало да мярката, след като Радивоевич е отказал да подпише нов договор. Настоящият му контракт изтича на 1 януари 2012 г. Футболистът е принуден да изпълнява новите изисквания на клуба, за да не бъде обвинен в неизпълнение на задълженията си. През миналия сезон той бе един от най-добрите играчи в сръбската втора дивизия.
 
“Това е унижение, което прехвърля границите на всички човешки норми. Забраниха ми да влизам в хотела, като ме обвиниха, че съм закъснял за сбора. Това не е истина. Изгониха ме от хотела, сега трябва да си плащам за нощувките и храната. Най-ужасен е режимът на тренировките. В неделя през нощта пробягах 15 км в мрака, а рано сутринта отново трябваше да тренирам. Повече не мога да издържам. Надявам се, че този кошмар ще завърши скоро”, заяви Радивоевич./БЛИЦ