Попълнете търсена ключова дума или фраза

Сръбският президент с бомбастична новина

https://blitz.bg/sport/svetoven-futbol/srbskiyat-prezident-s-bombastichna-novina_510525.html Blitz.bg/Sport

Александър Вучич обяви грандиозен проект с подкрепа от Европа

1 от 1

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на Сърбия Александър Вучич обяви официално, че страната ще има национален стадион, който ще бъде един от най-красивите в Европа.

Сръбският държавен глава потвърди бомбастичната новина, след като е провел разговори с президента на УЕФА Александър Чеферин за финансова подкрепа на проекта.

„Говорих с Чеферин и го попитах... Това ще бъде един от най-красивите стадиони в Европа, с около 55 000 зрители, изцяло зелен с дървени греди в екологичен стил, фантастична красота. Това ще бъде нещо изключително“, каза сръбският президент.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„В края на март и април ще отворим три стадиона, три „красоти“ в Зайчар, Лозница и Лесковац. Когато започне работата на Маракана, стадион Райко Митич, Звезда ще играе на един или два от тези стадиони“, добави Вучич и подчерта, че вярва на селекционера Драган Стойкович-Пикси, че ще класира Сърбия за Евро 2024 в Германия.

Сръбският национален отбор по футбол не е участвал на Европейско от 2000 година, а сега е в една квалификационна група с България, Унгария, Черна гора и Литва.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Още по темата

Коментирай

5 Коментара