ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Съперникът на Левски в плейофите на Лигата на конференциите Айнтрахт (Франкфурт) беше подложен на убийствена критика в Германия заради неубедителното си представяне от началото на сезона.

„Отборът все още предлага постна храна. Особено в атака“, отбеляза местното издание „Франкфурт Рундшау“ след неделното равенство 1:1 като гост на Майнц в мач от втория кръг на Бундеслигата.

Друг регионален вестник „Хесеншау“ пита дали фокусът на клуба въобще е насочен към предстоящия изключително важен мач срещу Левски или усилията са в посока към трансферния пазар. „Орлите“ се разбраха с Наполи за продажбата на Йеспер Линдстрьом. Очаква се в близките часове трансфер на нападателя Рандал Коло Муани в ПСЖ, както и на Кристофер Ленц в РазенБалшпорт (Лайпциг).

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Какво се случва около трансферите? Колко труден ще бъде изключително важният реванш с Левски? Защо този мач в момента се е превърнал във второстепенен въпрос? Ще се подобри ли нещо в играта на Айнтрахт? Колко всъщност са постовете, които куцат?“, попита „Хесеншау“.

Освен това в Германия недоволстват, че всички продавани играчи ще бъдат заменени от нетолкова качествени футболисти. За мястото на Линстрьом е гласен Фарес Чаиби от Тулуза. От сделката с ПСЖ за Коло Муани във Франсфурт ще пристигне Уго Екитике, а за заместник на Ленц все още няма готов заместник.

Единствените похвали, които Айнтрахт (Франкфурт) получава от месните издания са свързани с проявения характер при спечелената точка като гост на Майнц. „Орлите“ постигнаха равенството след гол на египтянина Омар Мармуш в добавеното време.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!