ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият вратар на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа вчера се ожени за дългогодишната си приятелка – актрисата, певица и тв водеща Едурне Гарсия. Сватбата се проведе на испанския балеарски остров Менорка.

32-годишният испански национал публикува в „Инстаграм“ снимки, на които е заедно с радостната си булка и допълни изображението с коментар: „Не може да бъдем по-щастливи“.

Последва коментар от официалния профил на „червените дяволи“, който написа: „Поздравления, Давид“.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Под него се появи дълъг списък с гневни публикации на фенове на Манчестър Юнайтед, които съсипаха любимия си клуб заради отношението към Де Хеа.

„Оставихте го без работа след години на превъзходна работа за клуба, а сега имате смелостта да му пишете. Като фен на Манчестър Юнайтед искам да ви кажа: Майната ви“, пише един от потребителите на социалните мрежи.

„Привърженик съм на клуба от 12-годишен и за толкова години мога да кажа личната ми констатация: Манчестър Юнайтед е напълно безразличен към чувствата на футболистите – настоящи и легенди. Правят Де Хеа на маймуна с претенциите си към него в продължение на месеци, а след това лицемерно го поздравяват за сватбата“, допълва друг.

„Шегувате ли се? Нашият клуб няма никакъв срам. Това е поредното доказателство колко неуважително се отнасят към Давид де Хеа“, коментира трети.

Давид де Хеа игра в Манчестър Юнайтед в продължение на 12 години. За този период участва в 545 мача, поставяйки клубен рекорд за вратар и подобри предишното постижение на клубната легенда Алекс Степни.

Договорът на испанеца с „червените дяволи“, според който получаваше по 375 000 паунда седмично, изтече в петък. През април клубът му предложи нов контракт със заплата от 200 000 паунда на седмица, но след това оттегли офертата с надеждата Давид де Хеа да приеме още по-ниско възнаграждение.

Въпреки че Де Хеа вече е свободен агент, Манчестър Юнайтед го е помолил за момента да не приема предложения от други клубове. Причината за това е желанието на клуба от „Олд Трафорд“ да подпише с него, ако се провали в опита си да привлече друг вратар с ограничения си бюджет за трансфери. Счита се, че основната цел е Андре Онана от Интер.

Самият Давид де Хеа вече е обект на интерес от страна на Ал Насър, където играе Кристиано Роналдо. Саудитският клуб предлага на вратаря заплата в размер на 250 000 паунда на седмица.