Бившият английски национал Стан Колимор предрича още осем титли за Манчестър Юнайтед в следващото десетилетие при условие, че Алекс Фъргюсън остане на кормилото на отбора. "Превъзходството на "червените дяволи" в Англия и зад граница е толкова голямо, че аз се притеснявам дали тяхното надмощие не е нездравословно", пише Колимор в своята авторска рубрика във вестник "Мирър". 

"За самата игра може би ще бъде по-добре, ако Фърги реши да се оттегли по-рано вместо по-късно. Той е просто толкова забележителен футболен мениджър, че аз не мисля, че някой от колегите му в Премиър Лийг е готов да наруши хегемонията на неговия отбор. Ето защо се притеснявам, че вървим от надмощие в Премиър Лийг към монополизация на първенството. В същото време при положение че здравословното състояние на 67-годишния Алекс Фъргюсън продължава да е добро, той ще бъде луд, ако напусне точно в момента, когато младите пушки като Фредерико Македа, Зоран Тошич, Фабио и Рафаел Да Силва изплуват на "Олд Трафорд", смята Колимор.

Според него единствените тъмни облаци на хоризонта са по отношение бъдещето на Кристиано Роналдо и Карлос Тевес. Бившият футболист на Ливърпул е отявлен критикар на Митко Бербатов и поддръжник на аржентинския нападател.

"За мен няма да бъде изненада, ако Фъргюсън продаде все по-самовлюбения Роналдо, но е задължително да задържи Тевес. Има двама нападатели в Премиър Лийг, с които бих искал да играя заедно - единият е Фернандо Торес, а другият е Тевес", завършва коментара си Стан Колимор./БЛИЦ