Футболните фенове в Сърбия винаги са доказвали, че с тях шега не бива. Особено, когато темата засяга националната принадлежност и омразата с хърватите.

Най-крайните ултраси на Цървена звезда от „Делие“ просто стопираха трансфера на офанзивния полузащитник Самир Круз. 31-годишният футболист е бразилец, но дълги години игра за Динамо Загреб, а на всичкото отгоре получи и хърватски паспорт и игра за националния отбор на Хърватия. В периода 2012-2014 година Самир записа 7 двубоя за хърватите.

Именно поради тази причина ултрасите на Звезда са категорични, че никога няма да позволят Самир или който и да е минал през националния отбор на Хърватия да облече екипа на „звездашите“.

Халфът бе договорил дори личните си условия и бе готов да се премести в Белград. Шефовете на Цървена звезда обаче явно бързо са се вслушали в позицията на феновете и са стопирали сделката. Хората от „Делие“ имат нулева толерантност към играчи, свързани с хърватския национален отбор и са категорични, че няма да има такива в Звезда в бъдеще.