Станимир Стоилов записа нова победа в първенството на Кипър. Грандът Анортозис надви у дома АЕК с 2:1 в мач от 25-ия кръг на редовния сезон. След успеха тимът от Ларнака със сигурност си гарантира място сред първите четири, които ще се борят за титлата и участие в квалификациите на Шампионската лига. До края на редовния сезон остава само един двубой, но дори и загуба няма да попречи на Мъри и Анортозис да е в челната четворка. Класиране в първите четири отбора бе и целта, която му бе поставена от ръководството при подписването на договора през декември. В турнира за купата на Кипър Стоилов също се представя добре и е на крачка от полуфинал.

Халфът на националния ни отбор Станислав Ангелов игра цял мач, а като резерва през второто полувреме се появи бившият халф на “Левски” Ричард Еромоигбе.

Домакините откриха резултата още в 10-ата минута след гол на звездата Кафу. Атаката бе започната от Станислав Ангелов, който намери свой съотборник, той подаде на Кафу, който откри за 1:0. В 20-ата минута Ангелов отправи слаб удар и не застраши вратаря на гостите. Две минути след това Анортозис направи 2:0 след попадение на Рамос. До края на първото полувреме и през вторите 45 минути грандът от Ларнака имаше тотален превес. В последните минути обаче допусна гол. Кевин Хофланд бе точен от дузпа за 1:2 в 88-ата минута./БЛИЦ

Класиране след 25 кръг:
1.АПОЕЛ 59 точки, 2.Омония 50, 3.Анортозис 42, 4.АЕК 39, 5.Аполон 35 и други