Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Българският национал Станислав Манолев беше обявен за Футболист № 2 в света за миналата седмица в класация на авторитетния сайт
Goal.com. Играчът на ПСВ Айндховен заслужи престижната позиция заради силното си представяне за равенството 2:2 с Италия в мач от квалификационна Група “В” за Мондиал 2014. Манолев вкара първия гол в двубоя, когато с удар от около 30 метра простреля Джанлуиджи Буфон.
 
Пред българския национал се нареди само колумбиецът Тео Гутиерес, който вкара два гола за успеха с 4:0 над южноамериканския шампион Уругвай в континенталните пресявки за класиране на световното първенство. Челната тройка се допълва от германския плеймейкър на Реал (Мадрид) Месут Йозил, който също реализира 2 гола в световна квалификация. Етническият турчин се разписа за немската победа с 3:0 над Фарьорските острови.
 
Челните позиции се допълват от Абу Диаби, който направи силен мач при завръщането си в националния отбор на Франция срещу Финландия. Обърнато е внимание на проявите на новата 20-годишна звезда на Гана Кришчън Атсу. Футболистът на Порто вкара единия гол за “черните звезди” при успеха с 2:0 над Малави. Място в класацията намери и един бразилски параолимпиец. Стейнмец Алвес, който помогна на тима си да спечели титлата от олимпийските игри за хора с увреждания в Лондон. В надпреварата за петчленни отбори “селесао” победи Франция с 2:0.