Полузащитникът Стефан Велев иска да приключи кариерата си в чужбина. Това е и основната причина за него да подпише с грузинския шампион Динамо (Тбилиси), вместо да продължи договора си с Локомотив (Пловдив).

"Най-щастлив от отборите, в които съм играл в Българя, съм бил в Локомотив (Пловдив). Сега обаче искам да се реализирам в чужбина", заяви Велев пред "Пловдив Дерби"

"Имах предложение и от Локомотив, но когато дойде офертата от чужбина, реших да се възползвам. Подписах с Динамо за 1+1 години. Амбициите ми са, ако може, да остана до края на кариерата си зад граница. Да, бих играл отново на "Лаута", но предпочитам сега да мисля за своята реализация зад граница", допълни още бившият футболист на Берое и Левски.

"В Пловдив оставям много приятели и един страхотен колектив, с който постигнахме много хубави неща. В тима срещнах невероятни футболисти и приятели. Пожелавам на феновете да продължават да подкрепят отбора и да вярват на момчетата, защото съм сигурен, че им предстоят много радостни моменти", завърши Велев, който получи повиквателна за националния отбор и ще участва на турнира Кирин Къп в Япония.