Капитанът на българския национален отбор по футбол Стилян Петров няма търпение френският национал Шарл Н’Зогбия да му стане съотборник в Астън Вила.

Очаква се нападателят да премине медицински прегледи в Бирмингам утре и сле дтова да подпише договора си. Бившият клуб на Н’Зогбия Уигън ще получи от Астън Вила 9,5 милиона паунда трансферна сума. Французинът ще стане второто ново попълнение в тима след идването на новия мениджър Алекс Маклийш. Преди това бе привлечен ирландският вратар Шей Гивън от Манчестър Сити.

"Н’Зогбия ще е превъзходно попълнение за нас. Той е играч, който подобри много играта си в последните 2 сезона. Ще се радваме да го имаме в отбора. Ще ни донесе нещо специално. Той е експлозивен играч", заяви Стилиян Петров пред клубния сайт.

"Н’Зогбия обича да играе един срещу един, а когато имаш такъв футболист в състава това носи огромно напрежение за съперника. Надяваме се сделката да се осъществи. На нас ни беше трудно да играем срещу него. Всеки път, когато сме се изправяли срещу него, той ни е създавал много проблеми. Мисля, че всеки, който е играл срещу него ще ви каже същото. Надявам се да го привлечем. Ще бъда много доволен, ако това стане", допълни българинът. /БЛИЦ