Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров се възстановява от контузия на коляното, която получи по време на мача срещу Съндърланд през октомври. Той се надява да се завърне колкото се може по-бързо на терена.
 
„Трудно е да се каже кога точно ще бъда готов да играя отново, но вече се подобрявам. Възстановяването ми върви отлично. С малко късмет би трябвало да се завърна в началото на следващата година”, сподели Стилиян Петров.
 
„Надявам се да започна да тичам по малко от следващата седмица и след това ще мога да разбера как ще продължа с възстановяването. Ако всичко върви добре, би трябвало да съм готов в периода около полуфинала за “Карлинг къп”. При положени, разбира се, че преодолеем преди това градския ни съперник Бирмингам на четвъртфиналите. Надявам се само момчетата да си свършат работата”, добави халфът.
 
Той вярва, че тимът му ще се представи много по-добре в кампанията от миналата година, когато на финала Астън Вила загуби от Манчестър Юнайтед.
 
„Всички ние ще се радваме да се върнем на “Уембли” през февруари и да спечелим “Карлинг къп”. Победата над Бирмингам обаче няма да е лесна”, завърши Петров.