Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров заяви, че клубът трябва да демонстрира амбиции, ако иска да задържи младата си звезда Джеймс Милнър. Към 24-годишния английски национал, който в неделя бе избран за най-добър Млад играч на сезона във Висшата лига, апетити имат Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед.

„Ако клубът иска да върви напред, трябва да задържим най-добрите си футболисти, както прави всеки голям тим. Манчестър Юнайтед, Арсенал, Челси и Ливърпул се опитват да задържат най-добрите си играчи и се надявам нашите президент и мениджър да направят най-доброто, за да задържат най-добрите ни състезатели в тима”, коментира Стенли, цитиран от “Бирмингам Мейл”.

„Много е важно да задържим Джеймс. Имаме много таланти в този клуб, които струваха много пари. Трябва да сме сигурни, че те са щастливи и ще останат тук. Ако се опитаме да отговорим на неговите амбиции и клубът покаже, че нещата се развиват по правилен начин, не мисля, че Джеймс ще отиде на друго място”, допълва българинът.

„Хората казват, че ако Манчестър Юнайтед дойде и почука на вратата, това е различен въпрос. Тогава мениджърът и играчът ще трябва да вземат решение. Той може да играе във всеки отбор и на всяко ниво, но се надяваме да остане с нас”, завърши халфът./БЛИЦ