Българският национал Стилиян Петров обяви пред клубния сайт на Астън Вила, че през следващия сезон тимът ще се опита да спечели трофей. Стенли, който бе обявен за играч на миналия сезон в клуба, разкрива, че иска отборът да се превърне в сила, с която другите да се съобразяват.

“Клубът иска да върви напред с всяка изминала година. Надявам се следващия сезон да е по-успешен от предишния, заяви Петров. – Искаме да спечели купи, има някои трофеи, които са нашата цел. Предстои ни един голям сезон. Другите отбори знаят, че ние сме добър отбор, който може още да се развива и ще очакват повече от нас. Ние трябва да сме готови за подобно предизвикателство.”
 
Българинът не пропуска да похвали и младите играчи на тима, които скоро ще получат признанието и на другите отбори. “Имаме няколко добри млади играчи, които ще стават все по-добри през следващите сезони. Това е бъдещето на клуба и аз искам да бъда част от него”, твърди Петров.
 
“Някои от момчетата са на 22, 23, 24 години. Те искат да се учат и да бъдат запомнени като добри играчи, които са спечелили трофеи. Великолепно е, че разполагаме с такива футболисти. Мениджърът Мартин О`Нийл също очаква развитие от тях, както и да са по-добри през следващия сезон. На мен това ми дава надежда, също както и на феновете”, завършва българският национал./БЛИЦ