Капитанът на националния отбор по футбол Стилиян Петров забърка нов скандал в Астън Вила. Халфът предизвикал сериозна разправия в съблекалнята след загубата от Уест Бромич с 1:2 в събота. Още при смяната си в 86-ата минута Стенли реагирал бурно и хвърлил подадената му бутилка с вода.

Английските медии добавят, че той продължил да излива яда си и да мята шишета и други малки предмети в съблекалнята. Играчите едва не стигнали до бой след срещата, като се обвинявали един друг на висок тон.

Петров директно нападнал младия защитник Кайл Уокър, който сгреши при победния гол на Уест Бромич. 20-годишният англичанин призна, че в отбора има проблеми.

”Нормално е след загуба да има нерви и напрежение между нас. Всички в Астън Вила мразим да губим. Стилиян реагира по-бурно, но той е капитан и има това право. Отношенията ми с него са нормални. След като двамата се успокоихме, се прегърнахме”, коментира Уокър.

Както е известно, Петров се скара и с мениджъра Жерар Улие преди три месеца. Няколко кръга след това капитанът на бирмингамци оставаше резерва./БЛИЦ