Димитър Бербатов и Стилян Петров играха един срещу друг в благотворителен мач за бившите си отбори Манчестър Юнайтед и Селтик. Двамата стартираха като титуляри на "Олд Трафорд", а Стенли дори изведе "детелините" с капитанската лента. Двубоят завърши с успех за шотландците след изпълнение на дузпи, а в редовното време тимовете не се победиха, завършвайки 1:1.

Срещата започна с владение на топката от страна на гранда от Глазгоу в първите няколко минути, но след това домакините поеха инициативата и се настаниха трайно около наказателното поле на противника. В една от възможностите на "червените дяволи" Бербатов имаше шанс, но деветката на Юнайтед не уцели вратата.

Все пак резултатът бе открит в 42-ата минута от Уейн Рууни, който изпълни по великолепен начин пряк свободен удар пред наказателното поле.

Почти веднага след почивката Берба можеше да се разпише изключително красиво. Той прехвърли вратаря на Селтик Артур Боруц, но топката премина над напречната греда.

Не след дълго "детелините" изравниха резултата малко след изминаването на час игра, а основна роля имаше Стилян Петров. Българинът получи топката в средата на терена и отправи страховит изстрел, който рикошира в горната греда на Линдегаард. Гари Хупър се оказа на правилното място и прати кълбото в опразнената врата за 1:1.

До края нови голове не паднаха и трябваше да се изпълняват дузпи.

От бялата точка за домакините точни бяха Ники Бът, Денис Ъруин, Дарън Флетчър и Рууни, но пропуск при четвъртото изпълнение направи Дани Уебър. Димитър Бербатов изненадващо не получи възможност да изпълни 11-метров удар. За Селтик пък се разписаха Чарли Малгрю, Джони Хейс, Стивън Макманъс, Саймън Донъли и Дарън О’Дей, с което донесоха успеха на шотландския гранд.