Легендарният български халф Стилиян Петров се ядоса на футболиста на Селтик Крис Комънс и го накара да се извини за действията си. Полузащитникът на „детелините” бе бесен след смяната си по време на мача с Мьолде в Лига Европа, загубен с 1:3. 32-годишният футболист не скри яда си при излизането от терена и се разкрещя на мениджъра Рони Дейла.

Любимецът на феновете на Селтик Стилиян Петров взе отношение по темата и заяви, че Комънс е длъжен да се извини на всички за поведението си.

"Съжалявам, Крис, но постъпката ти е жалка. Мисля, че той трябва да се извини на всички, свързани със Селтик. Няма значение колко си разочарован. Отборът имаше лош ден и въпреки че той вкара хубав гол, представянето му не беше нещо специално. Той трябваше да наведе глава и да изчака следващия мач. Селтик има много фенове, това е клуб с велика история и той реагира лошо. Как ще се почувства играчът, който влиза в игра на негово място? Той ще се върне в съблекалнята, за да види какво се е случило. Как ще се почувстват останалите футболисти на пейката? Трябва ли и те да се разкрещят и да започнат да ритат скамейката? Мисля, че проявата му беше много лоша", коментира Стенли.