Стилиян Петров е амбициран Астън Вила да завърши в топ 4 след края на сезона. Както е известно, воденият от Мартин О'Нийл тим се представя много добре през този сезон и има реални шансове да финишира в четворката. Вила вече взе скалпа на грандовете Челси и Ливърпул. Сега обаче Стенли и компания ще се изправят срещу намиращия се в страхотна форма отбор на Тотнъм, който през миналия уикенд размаза с 9:1 Уигън.

""Трябва да победим Тотнъм. Този успех би бил много важен за нашия отбор. Тотнъм направи страхотен мач миналия уикенд. Очаквам те да бъдат мотивирани и уверени срещу нас. Такива ще бъдем обаче и ние. Девет гола не се отбелязват просто така и отборите, които могат да го направят, са малко. Ще подходим с необходимото уважение към съпернците", заяви Петров пред официалния сайт на Вила.

"Целим класиране в топ 4, Тотнъм също иска място в четворката. Наясно сме колко сериозен претендент е Тотнъм. Въпреки респекта, който изпитваме, няма да променяме играта си заради Тотнъм. Показваме чудесна форма напоследък и ще се постараем да я запазим. Желаещите са много и ние ще направим всичко по силите си да сме един от тези четири отбора. Вярвам, че през този сезон ни очакват много вълнуващи неща", допълни българският капитан на Вила./БЛИЦ