Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард призна след успеха с 2:1 над Манчестър Юнайтед за ФА Къп, че мърсисайдци не са заслужавали победата.

“Не заслужавахме да победим с оглед на притежанието на топката и може би с оглед на цялостната игр. Трябва да поздравим Манчестър Юнайтед, те контролираха големи периоди от мача днес. Но най-важното нещо бе резултатът и ние го взехме в края“, заяви Стиви Джи.

„Имахме наистина труден мач през седмицата, така че трябва да отдадете заслуженото на усилията и старанието, което дадохме днес“, добави капитанът.

Джерард похвали и играта на често критикувания Анди Керъл: „Той е добър играч и е много важен за Ливърпул. Ако не беше Анди днес, може би утре нямаше да участваме в жребия. Играем със силните страни на Анди Керъл. Той може да създаде много проблеми на всеки отбор. Дирк вкара победния гол днес, а Даниел Агер първия, но Анди Керъл имаше огромен принос.“

“Феновете бяха страхотни днес, както и през седмицата. Те никога не ни оставят. Това бе голям мач и те изиграха роля днес, те ни бутаха напред. Мисля, че осъзнаваха, че сме много изморени от мача през седмицата, но продължиха да ни тласкат напред”, завърши Джерард./БЛИЦ