Легендата на Барселона Христо Стоичков даде интервю пред "Ел Мундо Депортиво", в което говори за всичко около каталунския гранд.

Българинът изрази подкрепата си към треньора Роналдо Куман, пожела на звездата Лионел Меси да остане в клуба и заяви, че който и от тримата кандидати за президент да спечели, ще работи с всички сили за бъдещето на клуба.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Камата обаче се ядоса, че той и много други членове на клуба няма да могат да гласуват заради пандемията от COVID-19 и попита защо това не може да стане по интернет.

"Срамота е, че аз и много други няма да можем да гласуваме. Искам да задам един въпрос. Ако искам да си купя фланелка или билет, тогава ми го продават онлайн. Защо тогава не мога да гласувам? На всеки се дава уникален код и гласува. Защо сега да не стане така? Жалко е. Мисля си, че през 2021 година тези неща трябва да са възможни. Защо трябва да отнемат правото на хората?", ядоса се Камата.

Той препоръча на Барселона час по-скоро да върне връзката си с феновете, за да могат и те да отвърнат със същото.

"Аз получих много любов от феновете, а през последните години виждам, че няма връзка с хората. Съветът ми към новия президент, който и да е той - Не се спъвайте два пъти в един и същ камък!", заяви Стоичков.