Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Българската футболна легенда Христо Стоичков няма търпение да участва в днешния благотворителен мач между отборите на Стилиян Петров и Джеймс Милнър. Тимовете на Стенли и на английския национал се изправят в сблъсък, чиято цел е подпомагане на борбата с рака. Стоичков е един от играчите, които ще играят за Стилиян Петров. Начело на тима на Милнър пък ще бъде мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп. Играта на отбора на Петров ще бъде ръководена от Бренджър Роджърс, който в момента е мениджър на Селтик.

„Христо пристигна в Глазгоу още в четвъртък вечерта. Постоянно говори за мача. Няма търпение да играе. Никога преди това не е стъпвал на „Паркхед“. По време на кариерата му този шанс не му се е открил. Много пъти съм му разказвал колко специален е за мен този стадион. „Паркхед“ има специално място в сърцето ми. Стоичков просто тръпне от желание да изпита лично тази емоция. Много е въодушевен от предстоящия мач“, обясни Стенли пред „Дейли Рекърд“.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Стоичков пристигна с няколко свои приятели и целият петъчен ден прекара на стадиона. Искаше да усети истинската атмосфера на „Паркхед“ преди да излезе на терена в събота. Много е доволен, че най-сетне ще играе на този стадион. Голяма част от момчетата, които ще участват в благотворителния мач вече са играли на „Паркхед“ и пазят невероятни спомени. Те също нямат търпение двубоят да започне. Искаме да забавляваме зрителите и да съберем пари за прекрасна кауза“, допълни Стилиян Петров.

Мачът между отборите на Стенли и Джеймс Милнър ще започне в 16:00 часа българско време. Освен със Стилиян Петров, Христо Стоичков ще бъде в един отбор с Артур Боруц, Шей Гивън, Хенрик Ларсон, Роби Кийн, Ашли Йънг, Джон Хартсън и други. За Джеймс Милтър ще играят Джон Тери, Емил Хески, Джо Харт, Джейми Реднап, Оуен Харгрийвс, Дирк Каут и др.