Легендата на родния ни футбол Христо Стоичков се изказа много ласкаво по адрес на португалския мениджър на Челси Жозе Моуриньо и нападателя на тима Диего Коста. Камата даде интервю за списанието на „сините” от Лондон, в което говори само суперлативи за Специалния.

"На първо място Жозе е добър мой приятел. Моуриньо дойде в Барселона заедно с Боби Робсън. Тогава той беше много млад. От първия ден разбрах, че Моуриньо има манталитета да е най-добрият. Много е умен. Спомням си първите му седмици, първите му месеци в Барселона. Моуриньо гледаше зорко всяка тренировка и си записваше. Попитах го защо си записва, а той каза: "Днес си записах, че загуби две топки на тренировки. Утре ще загубиш една, а след още ден по-късно няма да загубиш нито една". Неговото мислене е работа, работа, работа", каза Стоичков.

"Още от първия момент Диего Коста остави впечатлението, че е отличен футболист. Той е добро момче с много добър манталитет. Раздаваше се за отбора, а това е много важно. Не обичам егоистите на терена. Той разбираше добре идеите на отбора, бързо започна да играе добре и да бележи", допълва Камата.