Легендата на Барселона и настоящ тв коментатор Христо Стоичков отново се заяде с вечния съперник на каталунците - Реал и голямата им звезда Кристиано Роналдо.
 
Стоичков и екипът му бяха на гости на треньора на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне, когото Камата определи като един от 10-те най-добри наставници в света.
 
Българинът бе помолен за коментар на думите на бившия играч на Реал - Пако Буйо, който го обвини, че атакува Реал и Роналдо, за да си осигури пост в каталунския клуб след изборите през лятото.
 
"Не ми пука какво казват от Реал за мен. Още повече, че говори един вратар. Няма съмнение, че Меси е по-добър от Роналдо. Това, че си взел една "Златна топка", не значи нищо. Не може да сравняваш футболна легенда с играч, който е към края на кариерата си. Роналдо не може да се сравнява и с мен. Когато спечели това, което съм спечелил аз, тогава ще говорим. Да стане голмайстор на световно първенство и да ми се обади", отсече Камата.
 
Стоичков не спести суперлативи за треньора на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне, заради когото бе на гости на мадридчани с екипа си.
 
"Радвам се за него, защото е боец и го предаде на играчите си. Той е от хората, които знаят как да помогнат на по-младите и това го прави много ценен. Атлетико е пример за скромен, но много обединен колектив. Нямат суперзвезди, но постигат успехи. Това не става от днес за утре", заяви Стоичков.