Христо Стоичков ще подпише договор с бившия европейски шампион Нотингам Форест в Лондон на 19 април.  Кавалерът на "Златната топка" е поканен да парафира контракт за сътрудничество между английския клуб и неговата футболна академия в Етрополе. Нотингам печели два пъти поред КЕШ през 1979 и 1980 година, а през есента на 1980-та е детрониран от ЦСКА.

Изричното изискване на британците за стартиране на сътрудничеството между юношеските формации на Нотингам и на Чавдар е Камата официално да сложи подписа пред медии на Острова.

В момента българската звезда е в Барселона и изгледа победата на каталунския гранд с 4:1 над Атлетик (Билбао). Камерите показаха Камата в компанията на Чики Бегиристайн - бивш негов съотборнтик от Дрийм тима и настоящ технически директор на европейския и световен клубен шампион, информира "Труд". Другата седмица Ицо трябва да подпише в Барселона едномесечен договор и с мексиканска телевизионна компания като консултант за Мондиал 2010.

Мениджърът Лъчезар Танев отказва да назове кои са шестте клуба с интерес към Камата. Причината - чака се финализирането на раздялата на Стоичков с южноафриканския Мамелоди Съндаунс до края на април. /БЛИЦ