Страхотно зрелище поднесоха на публиката отборите на Роналдиньо и Роберто Карлос в благотворителния шоу мач на асоциацията „Красивата игра“, който се състоя на стадиона на Интер (Маями). В срещата паднаха общо 22 гола, а победата бе за тима на легендарния десен бек на Реал (Мадрид) и Бразилия - 12:10. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В отбора на Роберто Карлос бяха легендата на българския футбол Христо Стоичков, Себастиан Фрай, Фред, Кафу, Едер Милитао, Рикардо Осорио, Артуро Видал, Карлос Валдерама, Ривалдо, Денис Закария, Радамел Фалкао, Амаури, Нани, Давид Трезеге, Иван Саморано и Мариано.

За тима на Роналдиньо играха Рене Игита, Алдаир, Рафа Маркес, Диего Лугано, Родриго Коста, Габриел, Деко, Пауло Дибала, Роберто Асис, Пол Погба, Блез Матюиди, Райън Бабел, Кевин Курани, Винисиус и Патрик Клуиверт.

"Страхотно шоу на шампиони и приятели в Маями! 18 000 на трибуните! Победа с 12:10! Благодаря на Роберто Карлос и Роналдиньо за поканата! За мен беше чест да съм в отбора на Роберто Карлос", написа Христо Стоичков в страницата във "Фейсбук" на бранда си H8S и показа кадри от събитието: