ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българската легенда на световния футбол Христо Стоичков благодари на всички свои фенове за „незабравимата среща” в Барселона. Камата представи биографичната си книга "Историята", която предизвика истинска истерия в каталунската столица.

БЛИЦ Спорт показа ексклузивни кадри от опашката пред клубния магазин на „блаугранас“ в Барселона, където желаещите да получат автограф от Камата чакаха с часове.

„Огромно благодаря на FC Barcelona заради тази незабравима среща! Поклон пред всички фенове, които чакаха часове наред! Накарахте ме да се чувствам специален! Благодаря и на моите приятели от Софтпрес за прекрасната организация! Турът на Историята продължава”, написа Стоичков.

 WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Историята“ на Стоичков се превърна в бестселър на българския пазар в новото време. Написаната съвместно с Владимир Памуков и издадена от "Софтпрес" автобиография мина 70 000 тираж.

В чужбина „Историята“ бе представена в Лондон, Чикаго, Торонто, Варшава, Леон и сега в Барселона. Преведена е на три езика – английски, испански и полски.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК