Стойчо Младенов съобщи пред БЛИЦ, че има вероятност да привлече българин в египетския ЕНППИ. В момента наставникът е все още в България, но в сряда пътува за Кайро за началото на зимната подготовка. Той ще тръгне за Египет заедно с помощника си Анатоли Нанков.
 
Както е известно, Стойчо прави чудеса на треньорското кормило в ЕНППИ, след като успя да вдигне на крака отбора. Ненапразно Младенов бе избран за четвърти път за наставник №1 на кръга в местното първенство.
 
“Връщам се, защото започваме подготовка. Търся футболисти на три поста – вратар, ляв външен халф и чист нападател. В полезрението ми има трима играчи. Един от тях е българин. Засега обаче не мога да ви кажа повече подробности, защото тези дни ми предстои разговор с ръководството. Ако бъде дадена зелена светлина, ще подсиля отбора с тримата футболисти. В крайна сметка може да вземем и само един”, заяви Стойчо Младенов.
 
Той добави, че договорът му с ЕНППИ изтича през лятото, но все още не е водил разговори за подписването на нов контракт.