Няколко футболисти на НК Загреб са налетели на бой на съотборника си Дамир Шовшич на почивката на мача със съгражданите им от Динамо от 1/2-финалите за Купата на Хърватия. Това разкри всекидневникът "Ютарни лист", позовавайки се на свой източник от клуба.

Халфът се разбеснял на резервната скамейка в края на първото полувреме, тъй като тимът му водел с 1:0, а той заложил на разгромен резултат в полза на шампионите, пише btv. Съотборниците му очаквано не реагирали положително и при прибирането към съблекалните Шовшич отнесъл няколко удара.

Вратарят Видакович, който спасил няколко сигурни гола през първата част, дори се нахвърлил върху съотборника си, обвинявайки го, че е продал мача. Най-ядосан пък бил треньорът Дражен Бесек, който моментално отстранил халфа от отбора.

Динамо все пак стигна до обрат в края на мача и спечели с 2:1 като гост, класирайки се за финала. След двубоя пък от НК Загреб отрекоха да е имало скандали на резервната скамейка, а треньорът Бесек категорично отказа да отговаря на въпрос дали подобна случка наистина има. Вратарят Видакович пък призна с половин уста, че е имал разговор с Шовшич на почивката, но отрече да го е удрял.