ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Страшен скандал се разрази след Ел Класико между Барселона и Реал (Мадрид) в испанската Ла Лига. Нападателят на гостите Винисиус Жуниор стана обект на расизъм от страна на фенове на каталунците, очевидно ядосани след загубата с 1:2 на техните любимци.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Мадридският авторитетен вестник “Марка” сподели видео, на което се вижда как от трибуните на “Монтжуик” по посока на терена бива хвърлена обелка от банан. Всичко това е съпътствано от обидни скандирания: “Ш*бана маймуна”. Според изданието обект на атаката е Винисиус Жуниор, а от Ла Лига вече са запознати със случая. 

Бразилецът става жертва на подобно отношение във втори пореден мач. Преди седмица, при визитата на Севиля, местен запалянко имитираше движенията на маймуна, докато пред него нападателят се караше с играчи на противника.

След като случая стана публично достояние, от Барселона излязоха със съобщение, с което обявиха, че започват разследване на случилото се.

„Ще разследваме всяка расистка обида, която може да се е случила този следобед по време на мача срещу Реал Мадрид”, се казва в съобщението на каталунците.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!