Страшен скандал разтърси италианския Торино. За това свидетелства видео, което се разпространява в социалните мрежи. На кадрите се вижда как треньорът Иван Юрич и спортният директор Давиде Ванати си налитат на бой.

Свидетел твърди, че двамата са имали спор относно трансферната политика на „биковете“. Разпрата бързо е стигнала до неудържима фаза, в която двамата си разменят удари. Вижда се, че един човек опитва да ги разтърве, но опитите му са по-скоро неуспешни.

По всичко личи, че видеото е заснето пред тренировъчната база на Торино и е било разпространено от играч на италианския тим. В момента „биковете“ са на подготовка в Австрия, където се готвят за новия сезон в Серия „А“.

“Не е хубаво да се виждат такива неща, но това се случва, когато двама души искат да правят всичко по правилния начин. Всеки треньор иска да има на разположение играчите си възможно най-рано, а клубът прави всичко възможно в този труден пазар. В крайна сметка си казахме каквото имаше да си казваме и се прегърнахме. Ние сме истински хора, които казваме нещата, такива каквито са. Благодарение на тази кавга можем да започнем да работим отново. Последствията са положителни”, коментира Ванати пред "Скай Италия".