Страшен скандал с неизплатени хонорари след приятелски турнир гръмна в Дубай. Оказва се, че куп бивши звезди начело с Ромарио, Риваллдо и Роналдиньо са били завлечени с по милион и половина евро. 

Футболистите, сред които са още Хуан Верон, Кафу, Ерик Абидал и Мичел Салгадо са сключили договори с британската агенция "Дрийм Про", съобразявайки се с всички изисквания на организаторите - пристигане, участие във футболни срещи, вечеря с местни бизнесмени и т.н.

Играчите получили уверение, че парите ще бъдат осигурени от кралското семейство на Кувейт и преведени през банка в Макао.

Нито един от звездните гости обаче не получил нищо и сега част от тях завеждат съдебни дела.

"Преведохме авансово част от сумата на агенцията, а когато видяхме, че всички играчи са пристигнали и всичко е наред, платихме и останалото. Дори ни поискаха повече пари, обяснявайки го с данъци и че футболистите са искали по-високи възнаграждения. Всичко от наша страна е чисто и няма какво да крием. Не бих си позволил да разочаровам тези футболни легенди", коментира синът на министър председателя Джабер ал Мубарак ал Хамад ал Сабах - Ахмед, който е отговарял за организацията на събитието.