Нападателят на Ливърпул Луис Суарес на този етап не иска да напуска клуба. Напоследък се появиха информации, че уругваецът имал оферта от шампиона Манчестър Сити.

„Имам доста дълъг договор тук, а да играя за отбор като Ливърпул е сбъдната детска мечта. След като вече съм тук ми остава единствено да се наслаждавам и да направя всичко възможно, за да остана за много години. Чувствам се щастлив, моето семейство също е щастливо”, подчерта Суарес.

„Имам фантастични съотборници и мениджър, от когото научавам толкова много. Като играч е важно да получаваш подкрепа от треньора, а увереността, която Брендън има в мен и в отбора, ни кара да се отплатим на терена. Тимът е обединен. Въпреки че не постигаме резултатите, които искаме, духът е много висок и всички сме задружни”, каза още той.

Луис призна, че се чувства двойно по-мотивиран, когато чува освирквания по свой адрес от страна на противниковите фенове.
Уругваецът е един от обижданите футболисти в английската Висша лига след наказанието си от осем мача миналия сезон заради расистките обиди към Патрис Евра от Манчестър Юнайтед.