Българският нападател Светослав Тодоров ще облече отново екипа на английския Портсмут, където игра от 2002 до 2007 година. Любимецът на местните фенове ще се опита да помогне на тима да събере средства и да бъдат привлечени нови инвеститори чрез футболен двубой между Помпи и Херман Хрейдарсон. Поканени са и други бившия звезди на тима, но българинът е чакан с най-голям трепет от феновете, пише portsmouth.co.uk.

“Бях поканен да дойда да играя в този мач и аз казах, че ще е радост за мен. Това значи много за мен да играя пак на "Фратън Парк" и да чуя тези фенове. Клубът ме интересува, той помогна на моята футболни ми донесе най-добрите моменти във футбола", сподели Тодоров, който е носил още екипите на Уест Хям, Уигън, Чарлтън, Литекс и Ховерла.

"Портсмут е любимият ми клуб и ще направя всичко, с което мога да помогна. Идвам в Англия за една седмица. Има шанс за мен да играя някъде през следващия сезон. Дали ще се върна в Помпи, или не - не мога да кажа "не", това е сигурно. Почакайте и ще видите", допълни юношата на Добруджа.