ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Масов бой изправи на нокти централната част на Париж. Целият екшън се е разиграл пред очите на множество семейства с деца, които са станали свидетели на грозните сцени.

Замесените в мелето са фенове на ПСЖ и Нюкасъл. Двата тима тази вечер излизат един срещу друг във френската столица в мач от Шампионската лига.

Привържениците на английския тим се били настанили в един от централните ресторанти в Париж, когато вътре нахлули ултраси на домакините. Започналото масово меле включвало възпламеняване на факли, чупене на стъкла и хвърляне на столове.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Посетителите на заведението, които не са били част от двете агитки, не са успели да се измъкнат от сформираното бойно поле. Много от присъстващите деца са крещели от ужас заради случващото се и падащите край тях стъкла.

За момента няма информация от френските власти за пострадали в мелето или за арестувани заради инцидента.

Счита се, че атаката на феновете на ПСЖ е отговор на боевете с привърженици на Нюкасъл, които се проведоха на английска територия преди мача между двата тима през октомври. Тогава „свраките“ спечелиха с 4:1. През септември фен на Нюкасъл беше наръган в Милано преди двубоя на любимия му тим срещу Милан (0:0).