Димитър Бербатов може да има нов съотборник съвсем скоро, след като Фулъм преговаря с Куинс Парк Рейнджърс за привличането на Адел Таарабт.

Идеята на Котиджърс е да вземат мароканеца под наем и така да подсилят сериозно халфовата си линия. Самият играч иска да продължи да играе във Висшата лига, след като изпадна от елита с настоящия си тим.

Мениджърът Хари Реднап не смята да му прави проблеми, а босът на Фулъм Мартин Йол силно иска да вземе Таарабт, когото познава много добре от времето, когато двамата бяха в Тотнъм.

Твърди се, че преговорите са в напреднала фаза и скоро ще бъде постигнато споразумение. В следващите дни футболистът трябва да премине медицински прегледи, след което трансферът ще бъде завършен.

На „Крейвън Котидж" търсят креативност в средата на терена и в лицето на Таарабт определено могат да я намерят. Полузащитникът имаше силни изяви за Рейнджърс през последната кампания, но и той не успя да спаси отбора от изпадане, а и се отличи с някои много сериозни пропуски в мачовете.