ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

На изключително скандална ситуация станаха свидетели зрителите на полуфинала на шампионата Гаучо между Интернасионал (Порту Алегри) и Кашиаш.

Кашиаш, който играе в четвърта бразилска дивизия, елиминира шампиона на страната с 5:4 след дузпи. И двете срещи между съперниците завършиха при резултат 1:1 и това наложи изпълнението на удари от бялата точка, които доведоха до отпадането на тима от Порту Алегри.

В резултат на това ядосан фен на Интернасионал нахлу на терена, за да търси саморазправа с футболистите. На телевизионните кадри се вижда как рита в слабините играм на съперника.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Това не е изненадваща ситуация, каквато нерядко се случва във футбола. Скандалното в случай е, че мъжът носи на ръцете си малката си дъщеря.

В първия момент играчите на Кашиаш решават да отмъстят на фена, но след като виждат детето в ръцете му, бързо се отказват от намеренията си.

В спор за титлата от шампионата Гаучо четвъртодивизионният тим ще се изправи срещу спечелилия промоция за елита Гремио. Играе се на разменено гостуване. Кашиаш е домакин на 1 април, а реваншът е седмица по-късно.