Треньорът на Барселона Херардо Мартино поздрави звездата на Реал (Мадрид) и португалски национал Кристиано Роналдо за спечелването на „Златната топка” за 2013 година. Аржентинецът обаче добави, че най-добрият футболист в света се състезава с екипа на каталунците.

„Искам да поздравя Роналдо за наградата. Това е важно отличие. Разбира се, аз имам друго схващане какво значи една награда. За мен едно е да си най-добрият футболист и съвсем друго да си най-добрият награден играч. Най-добрият е тук, при нас. Но това, което иска той, е нещата в Барселона да вървят добре и също така да има успех с Аржентина. Не смятам, че той мисли за Златната топка“, коментира Мартино връчването на наградата за най-добър футболист в света.

"Започваме двубоя така, сякаш сме завършили 0:0 в първия мач", сподели пък аржентинецът в навечерието на реванша срещу Хетафе от 1/8-финалите на турнира за Купата на Краля. В първата среща Барселона спечели с 4:0 на „Камп Ноу”, а реваншът в Мадрид е утре вечер от 23:00 часа българско време.