Скандалният бранител на Челси и английския национален отбор Джон Тери призна, че се чувства много зле, след като Фабио Капело свали капитанската лента от ръката му след 12-минутен разговор между двамата на „Уембли”. Както е известно, бранителят се забърка в секс скандал с приятелката на Уейн Бридж.

Тери заяви, че в никакъв случай не се е предал и ще се бори до последно да си върне капитанската лента, пише британският таблоид „Сън”.

“Ако има и само 1% шанс да бъда капитан на Англия по време на Мондиала, ще се боря със зъби и нокти за него. Трябва да подредя целия си живот, но няма да спирам с амбициите си, не и сега”, заяви Тери.

“Бях много разочарован, когато Капело ми каза, че повече няма да съм капитан. Не го очаквах и ме заболя истински. Все пак мисля, че мога да си върна лентата, просто в момента обстоятелствата са срещу мен. Когато всичко утихне, се надявам да имам шанс да се докажа като професионалист”, продължи защитникът на Челси.

“Изпитвам огромен респект към Фабио Капело и неговото решение. Въпреки всичко, ще дам най-доброто от себе си за Англия”, завърши вече бившият капитан на „трите лъва”.

Както е известно, бранителят на Манчестър Юнайтед и партньор на Тери в защитата на Англия Рио Фърдинанд ще бъде новият капитан в тима на Капело./БЛИЦ