Футболистите на Челси Джон Тери, Франк Лампард и Джо Коул облякоха отново екипа на Уест Хям. Тримата лидери на “сините” са продукт на школата на “чуковете” и се завърнаха на “Ъптън Парк” заради проведения от клуба мач в чест на директора на школата Тони Кар.

Специалистът, който е открил голяма част от настоящите и минали звезди на клуба, дори бе в ролята на треньор на отбора на Звездите на академията на Уест Хям. Срещу него се изправи настоящият тим на “чуковете” начело с мениджъра Джанфранко Дзола.

Освен Тери, Лампард и Коул екипа на лондонския клуб отново облякоха и звезди като Рио Фърдинанд и Паоло ди Канио. Италианецът също е играл на "Ъптън Парк", където се превърна в любимец на феновете.
Рио Фърдинанд бе обещал на Сър Алекс Фъргюсън, че ще се пусне за 20 минути, но остана на терена 27. Това бе направено, за да може да се засече със своя брат Антон, който в момента е футболист на Съндърланд. Двамата братя също са юноши на Уест Хям, който е произвел десетки големи имена в английския футбол/БЛИЦ