Капитанът на Англия Джон Тери защити съотборника си в националния тим Анди Керъл, който не се намира във форма напоследък. Нападателят пристигна в Ливърпул от Нюкасъл през януари, но все още не се е наложил нито на “Анфилд”, нито с екипа на “трите лъва”.

На Острова постоянно пишат, че една от причините за провала на дългуча е липсата на дисциплина и честото посягане към чашката. Даже селекционерът на Англия Фабио Капело посъветва 22-годишният таран да пие по-малко.

„Той е млад футболист. Играе в много добър отбор и има наистина обещаващо бъдеще пред себе си. Анди е професионалист на терена и извън него. В същото време може да се наслаждава на живота извън футбола. Като по-млад и аз съм правил грешки. Може би съм пил повече от Анди и повече от необходимото. По-добре да пиеш като по-млад, защото когато станеш на 26 или на 27 години, не ти се иска да го правиш толкова често", коментира Джон Тери.
 
Той и Керъл са винаги в една стая по време на лагерите на Англия в чужбина. Двамата даже стояха един до друг в автобуса, който превозваше англичаните при престоя им в София. Тази вечер англичаните приемат Уелс в евроквалификация от нашата група. При победа те ще се класират за първенството догодина в Полша и Украйна.