Спекулациите от аржентинския национал и нападател на Манчестър Сити Карлос Тевес не спират, като според последните информации той е готов да се завърне в Бразилия и отново да играе за Коринтианс, където бе от 2004 до 2006 година. След това голмайсторът смени още екипите на Уест Хям и Манчестър Юнайтед, преди да облече този на “гражданите”.

За възможността Тевес да се завърне Коринтианс информира мениджърът му Киа Йорабчиан, според който нападателят продължава да не се чувства добре в Англия и му липсва Латинска Америка.

„Искам да помогна на Коринтианс в техните усилия да изградят голям отбор и ви гарантирам, че Тевес би бил щастлив да се върне там. В идеалния случай сделката би трябвало да стане бързо, но в действителност вероятно ще отнеме време", заяви Йорабчиан.

В същото време и мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини изрази съмнения, че Тевес може да остане в тима след края на този сезон. “Надявам се, че Тевес ще продължи да вкарва за Сити, но във футбола е невъзможно да се каже, какво ще се случи за в бъдеще. Радвам се, че имаме Карлос. Той е много важен. Но ние разполагаме и с 20 други играчи, които също са важни”, сподели италианския наставник. /БЛИЦ