Аржентинският национал Карлос Тевес изненадващо се призна за виновен и прие наложената му от Манчестър Сити глоба в размер на 400 000 паунда заради скандала с нежеланието му да влезе в игра на мача срещу Байерн (0:2) в Шампионската лига.

Според английският таблоид “Сън” нападателят е останал в родината си Аржентина и няма да се яви на предвидената за днес тренировка на “гражданите”, а това със сигурност ще вбеси мениджъра Роберто Манчини.

“Дойдох и смятам да остана за малко повече време”, заяви 27-годишният голаджия пред аржентинските медии при пристигането си в понеделник вечер.

Тевес много пъти е искал разрешение от ръководството да се прибере в Аржентина по време на паузи заради националните отбори, но винаги е получавал отказ, а сега на своя глава е решил да го направи.

Карлос Тевес не е играл за Сити от септември, като последният му мач за клуба бе победата с 2:0 срещу Бирмингам Сити в турнира "Карлинг Къп". Аржентинецът няма гол за "гражданите" този сезон. Той бе привлечен от бившия мениджър на Манчестър Сити Марк Хюз през лятото на 2009 година и има общо 91 мача и 53 гола за отбора. /БЛИЦ