Карлос Тевес направи интересно изказване по повод отношенията с треньора си в Манчестър Сити Роберто Манчини. “С Манчини ту се мразим, ту се обичаме”, заяви аржентинският нападател, който през лятото бе спряган за трансфер.

”С треньора сме имали конфронтации на всеки възможен фронт. В момента се разбираме чудесно. Той е феномен, иска постоянно да побеждава. По това си приличаме. Сега съм щастлив в Манчестър Сити, жена ми и дъщерите ми са с мен”, сподели Тевес пред “Сън”.

27-годишният нападател иска възможно най-бързо да влезе в добра форма. “Мисля, че съвсем скоро ще играя на ниво. Не смятам, че съм изгубил титулярното си място в Сити, аз съм капитан и лидер на отбора”, убеден е играчът.

Треньорът потвърди думите му и каза, че Карлос ще е много важен за отбора, който навлиза в сгъстен цикъл от мачове. “Никога не съм имал проблеми с Тевес. Той просто страдаше за семейството си, сега те са тук и всичко се нареди чудесно. Да имам Карлос в отбора си означава, че сме със сигурни 20 гола на сезона”, коментира италианецът./БЛИЦ