Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес официално се извини за всичко, което направи в последните месеци и изяви желание да продължи кариерата си при “гражданите”. Аржентинецът не е играл от септември, а преди няколко дни мина медицински прегледи и изрази желание да се върне на терена.

“Бих искал да се извиня искрено и безрезервно на всички, които съм разочаровал и на тези, които съм обидил с действия през последните няколко месеца. Желанието ми е да се концентрирам и да играя футбол за Манчестър Сити“, заявява Тевес в писмо, разпространено от клуба.

Карлос Тевес е оттеглил подадената до Висшата лига жалба за наложената му от тима глоба в размер на шест седмични заплати. Нападателят влезе в конфликт с клуба и мениджъра Роберто Манчини през септември, когато бе резерва по време на двубоя с Байерн Мюнхен и отказа да започне да загрява, за да бъде вкаран в игра. След това Тевес прекара на своя глава три месеца в Аржентина без да има разрешение от Манчестър Сити, след което поиска да бъде продаден в Милан./БЛИЦ