Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес се обясни в любов на феновете на клуба. Той призна, че най-голямата му мечта е те отново да пеят името му и да го обичат така, както в началото на миналия сезон.

Както е известно, през изминалия шампионат, аржентинецът си събра багажа и бе на косъм да се раздели с клуба, след шумен скандал с мениджъра Роберто Манчини. Тогава Тевес бе изваден от първия състав и на няколко пъти отказваше да тренира и се прибираше в родината си Аржентина.

”Всичко това е минало за мен. Сега имам нова амбиция – да си върна обичта на феновете. Няма да е лесно и трябва много да се трудя за да се превърна в онзи любимец на агитката, който бях”, коментира Тевес.

”Радващото е, че Карлос, който създаваше проблеми, вече е в миналото. Сега съм друг човек. По-улегнал и спокоен. Причината за това е, че моето семейство е при мен. Сега се прибирам вкъщи и виждам децата ми. Това е безценно и ми помага да се фокусирам върху играта ми. Знам, че ще е трудно феновете отново да ме приемат, но се надявам малко по малко, мач след мач... даваш всичко за клуба и нещата се получават. Някога бях идол за феновете и те ме подкрепяха изцяло. Надявам се, да ги спечеля отново", завърши аржентинецът.