Карлос Тевес продължава да е твърд в намерението си да напусне Манчестър Сити. През уикенда аржентинската звезда подаде молба за раздяла с клуба и поиска да бъде поставен в трансферния прозорец. По-късно ръководството на “гражданите” излезе с официална позиция и отхвърли писменото искане на Тевес. Капитанът обаче заяви, че ще напусне, тъй като отношенията му с някои от ръководителите в клуба са “непоправими“.

В специално съобщение Тевес изразява благодарността си към собственика на клуба Шейх Мансур. Според “Сън”, ако не успее да напусне Сити, играчът може да се откаже от футбола. Таблоидът допълни, че пред приятели Тевес споделил, че присъединяването му към “гражданите” е най-голямата грешка в живота му.

“Вярно е, че поисках от президента на клуба да ме сложат в трансферната листа. Сега трябва да си прочистя главата и да помисля, защото това е важна част от кариерата ми. Желанието ми не се е променило и съжалявам, че стигнахме до подобна ситуация. От доста време насам се чувствам по този начин и прекарах доста часове да го обмисля добре", заяви Тевес./БЛИЦ