Домакинът Нигерия ще има трудна задача да защити световната си титла до 17 години, след като при жребия за турнира попадна в една група д Германия, Аржентина и Хондурас.

Трикратните световни първенци ще открият турнира на 24 октомври с мач срещу Германия на националния стадион в Абуджа. Преди 22 години в Китай нигерийците победиха немския тим с 2:0 в първото официално световно първенство в тази възрастова група.
 
Другите 20 тима участващи на турнира бяха разпределени в пет групи от по 4 отбора. Трикратните шампиони от Бразилия са в Група “В”, която е базирана в Лагос, и ще играят с Япония, Мексико и Швейцария.
 
Африканските шампиони Гамбия са в Група “С” в Калабар, където са още Иран, Колумбия и Холандия. В Група “D”, с мачове в Нугу, са Буркина Фасо, Турция, Коста Рика и Нова Зеландия.
 
Срещите от Група “Е” ще се играят в северния град Кано и в потока са ОАЕ, Малави, Испания и САЩ. Кадуна приема двубоите от Група “F”, където са Уругвай, Южна Корея, Алжир и Италия. Финалът на турнира е на 15 ноември./БЛИЦ