Българският халф Тодор Тимонов игра 13 минути за Анжи при загубата с 1:2 от Зенит в отложен мач от 11 кръг на руската Премиер лига. Заради проблеми с контузени играчи тимът от Махачкала бе записал едва 4 резерви.
 
Принца на Пловдив се появи в игра в 77-ата минута на мястото на Гаджибеков, когато резултатът бе 1:1. На трибуните на стадион “Петровски” в Санкт Петербург бе селекционерът на Русия и екстреньор на Зенит Дик Адвокаат.
 
Домакините откриха резултата в 15-ата минута чрез Бистров, който завърши атака преминала през Кержаков и Зирянов. В 66-ата Анжи стигна до изравнително попадение чрез Тагирбеков.
 
Зенит се добра до победата три минути преди края, когато вратарят Ревишвили не успя да избие добре удар на Анюков и Зирянов бе точен при добавката.
 
Анжи доигра мача с човек по-малко, след като в 88-ата минута Давид Цораев получи втори жълт картон. С този успех Зенит се утвърди на първото място в класирането с 27 точки, четири повече от ЦСКА (Москва). Трети е Рубин с 20. Анжи е на 12-о място с 10 точки./БЛИЦ