Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Бившият германски национал Томас Хеслер даде интервю за „Берлинер Курир“, в което си спомни за загубата на „маншафта“ от България с 1:2 на четвъртфиналите на Мондиал`94. 52-годишният ексхалф разкри, че тогава не е имал никакъв шанс да предотврати победното попадение за българите.

„Не може да става дума за сравнение между нашето отпадане от България и сегашният провал на националния отбор на Мондиал 2018. Всички знаят сцената, в която губя от Йордан Лечков въздушния дуел за игра с глава. Нямах никакъв шанс срещу футболист, който е висок 180 см, а аз съм само 166. С крайчеца на окото си видях как той се хвърля напред към топката. Загубата ни от България беше разочароваща, тъй като бяхме амбицирани да играем поне полуфинал на световното първенство. От тази загуба обаче се поучихме и две години по-късно станахме европейски шампион в Англия“, разказа Хеслер.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Томас Хеслер, който е роден в Берлин, но започва с професионалния футбол в Кьолн. След това играе за Ювентус и Рома, а след това се завърна в Германия, за носи екипите на Карлсруе, Борусия (Дортмунд) и Мюнхен 1860. Приключва кариерата си в Аустрия (Залцбург). Преди няколко седмици Хеслер застана начело на аматьорския Берлин Юнайтед.